Tidsbokning
Resurser
Färgkurs med Max från J Beverly Hills

Färgkurs med Max från J Beverly Hills

I förra veckan var det dags för färgkurs på salongen. Än en gång besöktes vi av en amerikan, den här gången var det det färg som gällde.

Max Eli är hjärnan bakom J Beverly Hills hårfärg och reser nu världen över och håller kurser för frisörer. Han har lång erfarenhet av färg på allra högsta nivå och har en lång rad med kändiskunder. Det är roligt att få chansen att inspireras av honom samt att även få lära sig många nya färgtekniker.

Vi hade hade först en grundläggande exposé för att sedan börja arbeta själva på våra modeller. Jag, Nadine och Pernilla valde att göra en häftig ombre i olika koppriga nyanser på vår fantastiska modell Helen. Det var riktigt roligt att Max tyckte att vi gjorde ett fantastiskt jobb!

Efter en lång dag avslutades kursen vid nio på kvällen. Sedan var det bara att städa och åka hem med en massa nya idéer i huvudet. Att ha kurser på salongen är mycket givande, det är något vi vill fortsätta med. Man kan aldrig lära sig för mycket!

Tack än en gång till vår leverantör Baldacci som distribuerar J Beverly Hills här i Sverige. Sist men inte minst en bild på mig och Max.

Jag och Max

No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Share This