Tidsbokning
Resurser
 

Baluppsättning

För bal, student och fest

När du skall på bal, fest eller ta studenten så vill du självklart vara extra snygg i håret. Många av dessa dagar kommer inte igen och ta därför tillfället i akt och få en professionellt skapad baluppsättning och kanske även en makeup.

Skäm bort dig på din dag

Håruppsättning som håller

Både håruppsättning och makeup

Baluppsättning diadem

Vi skapar håruppsättningar

Vi på Floka älskar håruppsättningar och det är något av vår specialitet. Här på salongen finns både kunniga frisörer som skapar din baluppsättning och makeupartister som ger dig en makeup som håller hela kvällen.

Experter på håruppsättningar

Professionella makeupartister

Lång erfarenhet av uppsättningar

Baluppsättning brunett

Prislista baluppsättning

 • Baluppsättning

 • fr1099SEK
  • Uppsättning för bal och fest
  • Tid: 90 minuter

Mest populärt
 • Balpaketet

 • fr1429SEK
  • Håruppsättning och makeup
  • Tid: 150 minuter

Vanliga frågor om baluppsättning

Vad skall jag tänka på före uppsättningen?

Det är alltid bra om du har en bra idé om vilken typ av uppsättning du skulle vilja ha. Ta gärna med bilder eller kolla in vår portfolio. Det är även viktigt att du tvättar håret dagen innan din dagen för din baluppsättning.

Hur länge håller baluppsättningen?

Det snabba svaret är det beror på. Tillsammans med en av våra frisörer går du igenom vilken typ av uppsättning du vill ha och för vilket event så att du får en fantastisk baluppsättning som håller under hela dagen.

Varför skall jag göra min baluppsättning på Floka?

Våra duktiga frisörer har långt erfarenhet av att skapa håruppsättningar för både bal, fest, student och bröllop. Med en uppsättning skapad av professionella frisörer får du en snygg uppsättning som håller längre.

Kan jag använda löshår i min baluppsättning?

Självklart kan du det. Om du t.ex. har eget clipslöshår så kan vi använda det i din baluppsättning. Skulle du vilja ha löshår så kan vi självklart även köpa in det till dig.

Låt oss göra dig extra snygg

Boka baluppsättning

Pin It on Pinterest