Tidsbokning
Resurser
 

Om oss

The Floka Story

Historien om Floka började i Norge för 29 år sedan när jag, Carolin föddes. Redan som barn var jag osunt fascinerad av hår och hade enbart korthåriga dockor. När det var dags för gymnasiet många år senare var det enbart frisörskola som gällde.

Efter ett par år som anställd frisör och med hyrstol bestämde jag mig för att starta en egen salong. Jag drev Bling hårvård som salongen hette i tre år innan jag var redo för att ta steget fullt ut och skapa min stora dröm, Floka.

Tillsammans med min man, Tony, skapade vi ett koncept som var så mycket mer än bara en traditionell frisörsalong. Det blev en frisör och skönhetssalong med hår, hud, naglar, makeup och fransar. Allt på ett ställe och i en stor lokal på över 225 kvadratmeter.

Nu fyra år senare har salong växt, vi har blivit fler och kunderna blir allt fler. Vår vision är att skapa en av Sveriges bästa frisör och skönhetssalonger där du som kund skall behandlas av de allra bästa.

Vår filosofi

Vi startade Floka i Mölndal för att vi är övertygade om att det måste finnas ett häftigt och lyxigt skönhetskoncept utanför centrala Göteborg. Med enkelhet, stort tjänsteutbud och fantastisk kundservice vill vi skapa en plats där skönhet skapas. Ett unikt koncept måste självklart ha ett unikt namn. Efter många alternativ kom vi fram till det perfekta namnet, Floka. Namnet kommer från det norska ordet för hårtrassel eller hårtova.

Teamet

Carolin Hammarlund på Floka

Carolin Hammarlund

Frisör, Nagelterapeut & Makeupartist
Lill Garnaas på Floka

Lill Garnaas

Fransstylist & Bailineterapeut
Karolina Olsson på Floka

Karolina Olsson

Frisör & Extensionstekniker
Lilja Tran – Floka

Lilja Tran

Nagelterapeut

Pin It on Pinterest