Tidsbokning
Resurser
Screenshot ny webbsida

Floka 2.0 med ny webbsida och internetbokning

Det har tagit lite tid men nu är den äntligen här. Vi smyglanserade vår nya webbsida för snart en månad sedan och fortsätter att förbättra den varje dag. Vi fokuserar mer på att lyfta fram våra olika tjänster med dedikerade tjänstesidor.

Förhoppningsvis skall de göra det lite lättare för dig som kund att hitta det du söker och få all information du behöver före du bokar tid. På varje tjänstesida finns ett par vanliga frågor som kan göra det lättare för dig som vill veta lite mer innan du bokar tid.

Besök vår nya webbsida

Screenshot internetbokning

Internetbokning

I samband med att vi byggde om vår webbsida så har vi även lanserat internetbokning. Många har frågat efter det och nu har vi äntligen gjort det möjligt att boka tider enkelt online. Med ett par snabba klicka kan du nu boka in allt från din nästa soltid till en klipp och färg. Självklart går det lika bra att boka tider via både dator, surfplatta och mobil.

Du kan även logga in på ditt konto för att se dina bokade tider. När du bokar tid online får du alltid en bokningsbekräftelse där det även inkluderas en ics-fil, en kalenderfil som gör det enkelt att lägga till tiden i din kalender. Precis som vanligt får du dessutom en sms-påminnelse före din tid.

Skapa konto och testa internetbokningen

Screenshot portfolio

Portfolio

Näst efter internetbokning så har fler bilder i vår portfolio varit mycket efterfrågat. Det är många som velat se mer bilder på vad vi gjort för att inspirera. Med vår nya webbsida har vi ett nytt bra system för portfolios och vi lovar att lägga upp mycket mer bilder.

I portfolio kan du enkelt sortera mellan hår, naglar och fransar. Fler områden kommer att läggas till inom kort i takt med att vi lägger till fler bilder. Till alla bilder vi lägger upp försöker vi även lägga en beskrivning och vem som gjort arbetet.

Kolla och inspireras av vår portfolion

Screenshot blogg

Blogg

Sist men inte minst så planerar vi att göra en nysatsning på vår blogg. Med en ny plattform kommer vi att kunna leverera fler intressanta blogginlägg. Vi tänker dela med oss av en massa skönhetstips, tester och intressanta nyheter.

Vi vill gärna höra vad du tycker om vår nya webbsida och vad du vill läsa mer om här i vår blogg. Lämna därför gärna en kommentar här så skall vi skapa en fantastisk webbsida och en grym skönhetsblogg.

No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Share This