Tidsbokning
Resurser
Julia Krischel hårförlängning

Hårförlängning på bloggkändisen Julia Krischel

Det händer mycket på Floka just nu. Med en ny webbsida som vi kommer att skriva lite mer om i nästa vecka har vi haft väldigt mycket att göra. Vi visade lite kort för två veckor sedan att bloggerskan Julia Krischel som är känd från Top Model, Paradise Hotel och nu senast Big Brother, var hos oss på Floka.

Julia har under flera år gått till vår frisör Karolina för att göra hårförlängning med microringar. Detta sedan hennes hår blivit skadat hos en tidigare frisör. Hon kunde på detta sätt få långt hår medan hennes eget hår fick växa ut igen. Nu har Julia eget långt hår och kan nu ha 60 centimeter långt extensionshår. Här kan du se bilder på Julias hårförlängning.

Håret som Karolina använder kommer från Glorious som är experter på hårförlängning med microringar. Karolina är själv utbildare och extensionstekniker men det får ni veta lite mer om i ett kommande inlägg om henne.

Gå gärna in på Julia Krischels blogg och läs mer om hennes besök på salongen och vad hon tycker om hårförlängning. Fram till den 22 februari kan du dessutom vara med i en riktigt lyxig tävling. Vi är med och sponsrar med hårförlängning, färgning och klippning till en lycklig vinnare i en tävling som Julia anordnar på sin Instagram. Gå in på hennes Instagram och läs mer om hur du tävlar.

Uppdatering: Tävlingen är nu avslutad och vinnaren blev Instagramanvändaren emja87.

No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Share This