Tidsbokning
Resurser

Fantastisk hårfärg från J Beverly Hills

Vi spenderar stor del av vår dag med att färga och slinga hår. Helst skall man både få en färg som håller länge, täcker bra, ser fantastisk ut och som samtidigt är skonsam för håret. Hur går det ihop?

Vi söker alltid efter sätt att förbättra våra arbeten och en given ingrediens är materialet vi använder. Vi gillar att testa nya produkter och vi provade därför färgserien från J Beverly Hills.

Efter att ha fått testat färgerna under en period så tog vi i oktober steget och bytte hårfärg från Matrix till J Beverly Hills. Färgen är riktigt bra och låter oss som frisörer leva ut ordentligt.

Hårfärgen innehåller många botaniska ingredienser bl.a. Acai extrakt, Aloe Vera, Arganolja och Black pearlpulver som gör den skonsammare för ditt hår. Det bästa av allt är att färgen innehåller väldigt lite ammoniak (under 1 %) vilket är en av marknadens lägsta.

Den är dessutom skapad för att arbeta med lägre procent väte än en normal färg vilket gör den mer skonsam och minskar slitage. Färgen finns i 88 färgsprakande nyanser.

Du kan läsa mer om våra produkter här på salongen.

Har du några frågor om färgen så svarar vi gärna på dessa?

No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Share This