Tidsbokning
Resurser

Solarium på Floka

Vi jobbar hela tiden för att ge dig som kund ett bredare utbud av tjänster och produkter. Något som många har frågat efter under en längre tid är ett solarium. Nu har vi äntligen fått till detta och fr.o.m. idag så kan du även sola på Floka.

Solariet vi har fått är ett riktigt lyxigt solarium som heter Luxura X7 och är passande nog en Bling Edition. Med högeffektiva rör får du en snygg solbränna och en extra dos D-vitamin. Solariet är extra utrustat med bl.a. ljudanläggning, vattendimma, ergonomisk liggskiva och AC.

Du kan antingen betala varje solning eller köpa solkort laddade med 1, 2 eller 3 timmar. För att göra det enkelt för dig som kund så kan du boka tid i förväg så att du slipper sitta och vänta.

Läs mer om solariet och boka tid

Tags:
No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Share This