Tidsbokning
Resurser

Jag har fått en ny idol

Efter en tids frånvaro från bloggen är jag nu tillbaka. Bloggen kommer hädanefter att uppdateras regelbundet med nyheter från salongen, trender, inspiration och mycket mer.

Till att börja med skulle jag vilja berätta lite om vårt besök på Skövde hårmässa och hur jag fick min nya idol.

Bilen åkte från Göteborg redan kl. 8 på morgonen, vi var förväntansfulla och ville komma iväg i tid. Vår fantastiska leverantör Baldacci mötte oss i dörren och önskade oss välkomna. Väl inne på mässan fick vi se deras fantasiskt färgglada Amika monter, coolt med en monter som syns i mängden. Dagen hade ett späckat schema med massor med visningar, sådant är grymt kul.

Förmiddagen formligen flög iväg, tiden går fort när man har kul. Efter lunch bjöd Grazette på en färgglad visning i neonfärger med bl.a. tuffa dansare och en finalist i X-Factor som rappade på scen. Det hade jag aldrig vågat.

Det jag dock hade väntat hela dagen på var Baldaccis visning med världskände frisören Martino Cartier, känd från bl.a. Tabatha’s Salon Takeover som även går på tv i Sverige. Vi hade höga förväntningar på visningen och alla förväntningar överträffades verkligen och vi bjöds på en fartfylld och sprängfylld show. Han fick hela arenan att ställa sig upp och dansa till ”Blame it on the boogie” med Michael Jackson. Allt han sade kommer jag bära med mig lång tid framöver.

Dagens sista visning bjöd Noir Stockholm oss på. De tog oss på en resa till framtiden med inspiration från Star Trek. En av trenderna de tog upp var att man i år skall ha fart i håret, det skall se ut som om man är på väg någonstans, gärna med strömlinjeformande frisyrer i avantgarde stil. Vi sög i oss så mycket vi kunde.

På vägen ut från mässan fick jag dessutom chansen att träffa Martino. Han var jättetrevlig och fick prata med honom en liten stund. Sen fick jag en kram som förevigades på bild.

Tags:
,
No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Share This