Tidsbokning
Resurser
Quiz: Vad heter frisyren?

Quiz: Vad heter frisyren?

Vem har bäst koll på hår och frisyrer?
Det är något som vi tänkte göra helt klart nu med ett frisyrquiz. Om du gillar quiz och att tävla om priser hoppas jag att du svarar på alla frågorna. Är det många som är med lovar vi att det kommer fler quiz.

Det här första quizzet kallar vi Vad heter frisyren? och testar dina frisyrkunskaper till det yttersta. Du ska svara på 10 bildfrågor med vardera fyra alternativ. Så nu har du chansen att testa dina kunskaper inom frisyrer, utmana dina vänner och tävla om fina produkter. I prispotten finns tre hårvårdskit från XL värde 268 kr med schampo och balsam eller inpackning.

Instruktioner och regler

Tävlingen pågår fram till den 22 februari och för att vara med svarar du helt enkelt på alla frågorna i quizzet samt fyller i namn och e-postadress. Quizzet har ett par riktigt kluriga frågor men om det skulle vara flera som har lika många rätt så lottar vi bland dessa quizzare. Vinnarna kommer att kontaktas per mejl samt utannonseras på Facebook.

Quizzet är nu avslutat men du kan självklart ta quizzet för att testa hur mycket du kan om frisyrer.

OBS! Dela gärna ditt resultat på Facebook, Twitter eller Google+ så får dina vänner chansen att utmana dig. Må bästa quizzare vinna 🙂

Dela detta quiz för att visa ditt resultat!


För att vara med och tävla måste du fylla i ditt namn och e-postadress

Vad heter frisyren? Du fick %%score%% av %%total%% rätt
0 / 9

Pin It on Pinterest

Share This