Tidsbokning
Resurser

Nu är Floka mobilanpassat

Nu är Floka mobilanpassat

Vi använder våra mobiler allt mer och vi som salong måste självklart hänga med. Under sommaren har Tony därför arbetat hårt för att uppdatera vår webbsida. Resultatet är den här webbsidan som nu fungerar lika bra i mobilen som den gör på datorn.

Vi har även passat på att snygga upp designen, lägga till en portfolio med snygga bilder samt en sida dedikerad till våra bröllopstjänster. Jag hoppas att du gillar hur den ser ut och fungerar. Testa gärna att surfa in med din mobil.

Då väldigt många läser sina mejl på mobilen så kommer vi även anpassa vårt nyhetsbrev för att bli lättläst och väl anpassat till mobiler. Så håll utkik efter vårt nyhetsbrev och om du inte redan prenumererar så kan du anmäla dig här.

Kommentera gärna med vad du tycker.

No Comments

Post A Comment

Pin It on Pinterest

Share This