Tidsbokning
Resurser

Frisyrtrender i sommar

halle-berry-pixieVi vill gärna hjälpa till och informera och inspirera människor att göra förändringar. I det här inlägget får du veta mer om de senaste frisyrtrenderna i sommar.

Frisyrtrender i sommar

Precis som i allt mode går det självklart även trender i frisyrer. Vi har valt ut 5 frisyrtrender som vi tycker är särskilt utmärkande. Bland dessa finner vi ett par trender som är på väg tillbaka, några nya samt en som håller i sig.

  1. En stor trend som kommer igen är den korta pixie frisyren även känd som Halle Berry. Den skall vara mycket feminin i texturen, inte så urklippt.
  2. En annan trend som är här på nytt är lugg. Den skall gärna vara hellång och inte heller denna särskilt urklippt, det skall vara mycket lugg.
  3. Årets allra största trend är lockigt som vi inte sett på ett tag. Det skall helst vara stora glammiga lockar.
  4. Vågigt är också hett igen. Liksom det lockiga så får det gärna vara stora vågor som för tankarna till 1950-talet.
  5. En trend som håller i sig är boben som fortfarande är mycket het.

För killarna så är det framförallt retro-inspirerade frisyrer som gäller.

[nggallery id=5]

Vi hoppas att den här informationen har varit nyttig och du kan även läsa mer om våra andra tips och trender.

Trendiga hårfärger i sommar
Trender håruppsättningar 2011
Hudvårdstips för sommaren

Vi kommer att försöka skapa mer nyttig information för dig som kund och vi skulle vara mycket tacksamma för alla tips vi kan få om ämnen ni är intresserade av. Vill du veta mer om våra hårvårdsbehandlingar?

Sprid gärna det här inlägget på Facebook, Twitter eller skicka till en vän via mejl. Kom också ihåg att prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du aldrig några av våra tips, kampanjer, inbjudningar mm.

Taggar:

Kommentera

Pin It on Pinterest

Share This